Interview met Tara 6 jaar: Hoe kan je hem laten slapen op de jas?

October 16th, 2012Hoe heet je?:  Tara | Hoe oud ben je?: 6 jaar
Heb je hobby’s?: Mijn hobby is met Snuffie knuffelen, mijn konijn

Ik wil graag weten wat je van de beer vond?
Daar ben je toch geweest?:
Ja
Waar heb jij de voorstelling gezien?:
Ik geloof ergens in het theater
Heb jij m één keer gezien?:
Ik heb m 2 keer gezien
Waar heb je m de eerste keer gezien?:
In het klokgebouw
Wat vond je van de voorstelling?:
Ik vond het allemaal heel leuk
Wat vond je dan zo leuk?:
Ik vond alles heel leuk
Maar wat vond je het allerleukst?:
Ik vond het leuk dat de beer vrij in de natuur was en niet in de fabriek was. Alleen toen belandde hij toch per ongeluk in de fabriek maar daarna toch gelukkig weer in de natuur. Maar ik vond het een beetje raar dat nu eerst de sneeuw viel en dat ze toen gingen zingen, en de eerste keer was dat andersom, dat snapte ik beter.
Maar hoe maken ze die voorstelling nou? Hoe maken ze de schaduw van de beer? Is het echt? Kan dat? Staat er iemand achter? Hoe kan je m laten slapen op de jas?

Duurde de voorstelling lang of kort?: Het duurde heel kort de voorstelling, ik wilde dat hij wel langer duurde
Vond je het eng?:
Nee, ik vond het niet eng
En de liedjes?:
Ik vond de liedjes allemaal heel leuk. Ik vond alleen het muziekje een beetje raar van jij bent geen beer, jij bent een rare man, die bontjas draagt en een scheerbeurt nodig heeft. Ik vond het muziekje van ik ga slapen het aller leukste
Wat vond je van de muziek?:
Als Anneke zong vond ik het mooiste zij zingt zo zacht en Martijn zo hard.

Jij hebt ook de cd?
Luister je die vaak ?:
Niet zo heel vaak meer, eerst wel. Maar ik heb hem wel heel vaak mee naar school genomen. Ik vond het leuk om hem één keer mee naar school te nemen en toen heb ik hem nog veel vaker meegenomen, voor in de pauze.

Heb je nog meer voorstellingen gezien?: Ja, maar niet in theater, op de boulevard in Den Bosch
Zou je nog iets tegen Anneke of Martijn willen zeggen?: Ik zou willen zeggen dat ik de beer heel leuk vond en dat ik ze heel aardig vind.
Wat zou je tegen de kinderen willen zeggen die er naar toe gaan?:
Alle kindjes kunnen het leuk vinden maar de jonge kindjes kunnen het eng vinden als ze gaan bouwen, dat is heel hard.

Door Jan Buys, Eindhoven | 7-10-2012

reacties